Posted by: petrisure | April 3, 2010

Festivalului National de Creatie „Mihai Eminescu” 2010

Cea de-a XI-a editie a Festivalului National de Creatie “Mihai Eminescu” organizat de Primaria Sectorului 2 isi va deschide portile la Centrul Cultural al sectorului 2 incepand de vineri, 15 ianuarie a.c., cu prilejul a 121 de ani de la “trecerea printre luceferi” a poetului nostru national.

Primarul Neculai Ontanu continua seria concursului de literatura (poezie, proza scurta, eseu, teatru scurt, critica) ce se va desfasura in intervalul 15 ianuarie 2010- 15 iunie 2010, ce se adreseaza tuturor creatorilor neconsacrati din tara, dar si cetatenilor romani, aflati oriunde in lume, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor sau a altor uniuni de creatie.

La concurs se inscriu in fiecare an iubitori de literatura de toate varstele, de la elevi de gimnaziu pana la pensionari, demonstrand ca bucuria scrierii si placerea lecturii pot supravietui chiar si in epoca internetului.

Primaria Sectorului 2 va incuraja talentele si va sprijini desfasurarea unei competitii a valorilor, urmand sa acorde premii substantiale, in luna iunie, celor mai talentate condeie.

Persoanele interesate sa participe la acest concurs pot trimite creatiile lor pana la data limita de 14 mai 2010, la adresa: Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, din parcul National, str. arh. Harjeu nr. 61 sau pot consulta pentru detalii site-ul www.centruleminescu.ro


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

  • No categories
%d bloggers like this: